top of page

ISMERD MEG A

TERMÉKET

Évszázadokra visszatekintő borkultúrával rendelkező nemzetként a szőlő számos, különböző borokban manifesztálódó arcát ismerjük már. A szüretekhez és a borfogyasztáshoz kapcsolódó szokásainkból azonban rendre kimaradnak (vagy legalábbis háttérbe szorulnak) azok, akik valamilyen okból nem fogyasztanak alkoholt. A Heiszler Etyek számukra ad a szőlő tiszteletén alapuló alternatívát. 

 

A Heiszler Etyek az alkoholt nem fogyasztókat és az alkoholmentes gasztronómiai értékeket is díjazókat lepi meg a szőlő felhasználásának egy újfajta produktumával, a szőlő minden egyediségét és eredeti fajtajellegét megőrző szűretlen szőlőlével, amit az igazi ínyencek a szezontól függően jégkása, szőlőfröccs, radler vagy az ünnepek közeledtével forralt must formájában is megkóstolhatnak. 

Heiszler Etyek szőlő Etyeken

ISMERD MEG A

TERMELŐT

Heiszler Ákos Etyeken a pincében

HEISZLER ÁKOS

„Etyeki őstermelőként hiszem, hogy az Öreghegyen megtermelt szőlő minden formájában egyedi és megismételhetetlen, és a szőlő karakterisztikája megismerhető alkohol fogyasztása nélkül is. Bízom benne, hogy termékeim hozzájárulnak a magyarországi alkoholmentes italfogyasztási kultúra kialakulásához és fejlődéséhez, lehetőséget adva az aktuálisan vagy rendszeresen alkoholmentesen fogyasztók számára arra, hogy az alkoholfogyasztókhoz hasonlóan ünnepként értelmezzék a fogyasztásukat, a rendezvényeken való részvételüket” - Heiszler Ákos, etyeki őstermelő

bottom of page